Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excursie proprie Belgrad

BELGRAD-BUDAPESTA
18- 21 AUGUST 2022
800 le /PERSOANA

Ziua 1
Plecare ora 5.30 – statia de metrou C-tin Brancoveanu- pe traseul Bucuresti- Pitesti-Craiova-Drobeta Turnu Severin- trecerea frontierei prin Portile de Fier- deplasare pe malul sarb cu pauze de foto pentru a admira zona Cazanelor Dunarii si a Defileului Dunarii – portretulsapat in stanca al lui Decebal, Cetatea Golubac.

Ajungem la Belgrad, capitala Serbiei si facem un tur al orasului cu autocarul, in care vom putea admira Cladirile Bombardate , Cetatea Kalemegdan, Strada Terazjie , Parlamentul , Piata Republicii, Biserica Sf. Sava, Belgradul Nou.


Opt: Croaziera pe Raul Sava pana la varsarea in Fluviul Dunarea ~ 10 euro/pers . 

Ziua 2
Mic dejun- deplasare spre NOVI SAD


Dupa orele pranzului plecam spre orasul Budapesta- capitala Ungariei- tur cu autocarul al celor mai importante obiectve-Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Basilica Sf Stefan. Ne oprim, pentru o scurta sedinta foto, in Piata Eroilor situată între partea de sus a Bulevardului Andrássy și intrarea în Parcul orașului (Városliget). Piața și Bulevardul Andrássy au fost înscrise de UNESCO în patrimoniul mondial. Piața este organizată în jurul esplanadei Monumentului Mileniului, construit pentru a celebra o mie de ani de la așezarea ungurilor în câmpia Panoniei.
– optional- Cina la vestita crama Borkatakomba, unde ne bucuram de bucatele alese, muzica ungureasca si dansuri populare unguresti , dar mai ales de vinul bun si nelimitat – cazare in central Budapestei – 30 euro/persZiua 3
Mic dejun - timp liber in Budapesta. - optional Cotul Dunarii sau Palatul Godolo – refugiul artistic al printesei Sissi - seara – optional - Croaziera pe Dunare cu cina inclusa 30 euro/pers 

Ziua 4
Mic dejun – pornim spre tara Nadlag- Sibiu- Pitesti - sosire in Bucuresti in jurul orelor 22.00 

Acte necesare pentru trecerea frontierei de stat – Carte de identitate valabila.

Tariful include : transport cu autocar + cazare 3 nopti cu mic dejun + ghid
Avans min 300 lei/pers .