Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

ALLEGRIA CLASS TRAVEL este parte integranta a societatii ALLEGRIA CLASS TRAVEL SRL, firma cu actionariat 100% romanesc,  infiintata in 2009. Suntem pe lista firmelor de incredere, incepand din anul 2016, si in Topul Afacerilor din sectorul 4 al municipiului Bucuresti, si am ocupat locul 2 in ultimii ani.

Cu o experienta vasta in turism, cu autocare proprii, cu parteneri interni si internationali, cu ghizi bine pregatiti, incercam sa facem totul pentru ca turistii nostrii sa fie multumiti de serviciile oferite de noi. 

Avem programe proprii, care corespund cerintelor dumneavoastra, in functie de timpul si bugetul pe care doriti sa il alocati unei excursii de relaxare. 

Va oferim servicii de consultanta in urmatoarele domenii: ticketing, rezervari hoteliere (intern / extern), inchirieri de masini, organizari de evenimente (congrese, conferinte, seminarii, etc.), excursii profesionale si vacante de vis in tara si in strainatate.