Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Be Live Adults Only Tenerife


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la Puerto de la Cruz, la doar 200 de m de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Aeroportul Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) este la aproximativ 25 de km.

Dotări

Hotelul oferă 3 suite, 24 de camere single și 310 camere duble pe 13 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. O cameră de bagaje, un seif și un bancomat se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Pentru asistență în afaceri se oferă un proiector.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un ceas deșteptător și WiFi. Un duș, o cadă și un bideu se găsesc în interiorul băilor. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. O cadă cu hidromasaj (contra cost) îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu tenis de masă, biliard, un joc de darts și squash, iar contra cost o sală de fitness. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un salon de înfrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie