Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maranton Beach Hotel


Descriere

LOCALIZARE:Hotelul de 4 stele Maranton Beach este situatchiar pe plaja in satul Koinira, intr-un cadru linistit inconjurat de vegetatieluxurianta. Hotelul Maranton Beach este situat la 12 km de Golden Beach (Plajade Aur). Skala Potamias se afla la mai puin de 8 km. La proprietate estedisponibila o parcare publica gratuita.

FACILITATI: Ofera opiscina cu forma neregulata, un bar la piscina i unitai de cazare spaioase,cu vedere la Marea Traciei. In zonele publice este disponibil WiFi gratuit.
Fiecare unitate de cazare de la Maranton Beacheste dotata cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit,minibar si seif. Baia privata include articole de toaleta gratuite i unuscator de par. Toate unitaile de cazare se deschid spre un balcon. Facilitatilehotelului includ o sauna si o sala de sport. Copiii au la dispoziie o piscinaputin adanca i un loc de joaca. La proprietate se organizeaza periodic noptigrecesti cu muzica live.

RESTAURANT: Barul de la piscina servete bauturi revigorante, pe careoaspeii le pot savura pe terasa mobilata ce inconjoara piscina. Exista, deasemenea, un restaurant si un cafe-bar.

TIPURI DE CAMERE:
Camera standard cu vedere laterala la mare(27 m)-Camera spaioasa, cu balcon cu vedere la mare. Include aer condiionat,TV prin satelit, seif i minibar. Baia include uscator de par i articole detoaleta gratuite.
Suita superioara cu vedere la mare(50 m)-Suita spaioasa care ofera un balcon cu vedere la mare. Include aercondiionat, TV prin satelit, seif i minibar. Baia include uscator de par iarticole de toaleta gratuite.
Camera standard cu vedere la munte(27 m)-Aceasta camera mobilata modern ofera aer conditionat, TV cu plasma cucanale prin satelit, frigider si balcon mobilat, cu vedere la munte.
Camera de familie cu pat supraetajat si vedere laterala lamare (2 adulti si 2 copii) (28 m)-Aceastacamera cu balcon mobilat este dotata cu aer condiionat, frigider, TV prinsatelit i seif.
Apartament cu 1 dormitor(60 m)-Aceastasuita spatioasa este formata dintr-un living si un dormitor individual si areun balcon cu vedere la munte. Include aer conditionat, un TV cu ecran plat cucanale prin satelit si o baie cu cabina de dus si articole de toaleta gratuite.
Camera Economy cu vedere la gradina(25 m)-Aceasta camera include aer conditionat, un minifrigider si o baie cu dussi articole de toaleta gratuite si se deschide spre un patio cu vedere la zonainconjuratoare.
Camera superioara cu pat supraetajat si vedere laterala la mare(32m)-Aceasta camera cvadrupla are podea cugresie/marmura, halate de baie i balcon.
Camera de familie cu pat suprapus i vedere la munte(32 m)-Aceasta camera de familie este prevazuta cu aer conditionat si balcon cuvedere.
Suita superioara cu vedere pariala la mare(45 m)-Aceasta suita are TV cu ecran plat, aer condiionat i balcon.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotelsau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel,solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.