Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situat pe plaja, aproape de centrul statiunii.


CAPACITATE : 17 camere duble, toate cu vedere la strada, 58 de apartamente cu 1 dormitor si 14 apartamente cu 2 dormitoare.

FACILITATI HOTEL: restaurant principal cu vedere la mare, snack bar, lobby bar,bar pe plaja. piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrelute pe plaja din fata hoteluluui, mini club, spectacole, seri tematice, programe de sport si animatie pt adulti si copii in timpul zilei, parcare tip garaj ( contra cost ), wireless - gratuit in zonele publice ale hotelului, accesul la fitness, exchange, biliard, masa si SPA ( contra cost ), check in la 14:00 / check out la 11:00 ( cu bratara ), seif la receptie - contra cost; early check in si late check out - contra- cost la fata locului in functie de disponbilitate, wireless gratuit la lobby.

INFO PARCARE: parcarea este contra-cost.Sezlonguri si umbrele la plaja gratuite

FACILITATI CAMERE: camere duble sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi twin si canapea etxensibila (potrivita pt 1 copil sau un adult ), minibar, TV, telefon, aer conditionat, baie cu cabina de dus si uscator de par, pardoseala, acces gratuit la internet prin cablu.

ULTRA ALL INCLUSIVE: Restaurantul principal cu terasa serveste o varietate de mancaruri internationale si are inclusiv SHO W cooking pentru deliciul turistilor. Micul dejun este servit intre orele 07:30 si 10:00 incluzand bauturi calde, sucuri, bauturi non alcoolice si o varietate de sucuri. Pranzul este servit intre orele 12:30 si 14:30 iar cina intre orele 18:00 si 21:00 avand incluse o serie de bauturi: apa, sucuri, bauturi non alcoolice, bere la draft, vin si bauturi alcoolice locale si de import. Dress code pentru pranz si cina - smartcasual. Lobby bar-ul este functional intre orele 10:00 si 23:00 incluzand bauturi calde, sucuri, cocktail-uri racoritoare, bere la draft, vin, samapanie, bauturi alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti, o selectie de bauturi de import. Gustarile se servesc intre orele 10:00 -12:00 si includ: mic dejun continental, bauturi calde si reci, bere la draft, vin, sampanie, bauturi alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti, o selectie de bauturi de import. De la ora 12:00 la 18:00 se servesc sandvis-uri, burger, cartofi prajiti, salate, fructe proaspete, inghetata, bauturi alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti, o selectie de bauturi de import. La miezul noptii intre orele 21:30 si 23:00 se servesc gustari: varietate de sandivs-uri, supa, gustari reci, prajituri, fructe,inghetata si bauturi. Alte servicii incluse: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, terasa insorita cu sezlonguri si umbrelute, programe de animatie pentru copii cu varste intre 4 si 12 ani, de 6 ori/saptamana, de 2 ori pe zi, mini disco seara de la ora 20:00, camera de joaca pentru copii cu varste intre 4 si 12 ani de 6 ori/saptamana intre orele 10:00 - 20:00, programe de animatie si activitati sportive pentru adulti: fitness, mese de tennis, darts. Sezlongurile si umbrelutele la plaja sunt gratuite. Acces internet wireless in zona de lobby si internet prin cablu in camere, gratuit.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie