Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amadria Park Ivan


Descriere

LOCALIZARE: in inima complexului Solaris, la cativa pasi de mare, este decorat in stil mediteraneean si se incadreaza perfect in atmosfera dalmata.


FACILITATI HOTEL: receptie 24 ore, terasa spatioasa inconjurata de copaci cu vedere la mare, piscina exterioara cu apa de mare si sezlonguri, piscina pentru copii, piscina cu atractii acvatice pentru copii, lobby bar, restaurant, bar de vinuri, centru SPA /Wellness cu piscina interioara, fitness, sauna, tratamente cosmetice, sala de evenimente, muzica live, baby sitting, room service, bar pe plaja si la piscina, spalatorie, mini club pentru copii, terenuri de sport, mini golf, conexiune la internet wireless, parcare.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble au in jur de 22 mp iar cele single 18 mp. Suitele au in jur de 46 mp.
Toate camerele sunt echipate cu : 2 paturi twin ( 90 x 200 cm ) sau pat dublu ( 180 x 200 cm ), telefon, TV LCD prin satelit, birou, aer conditionat, mini bar, seif, baie cu dus si uscator de par, oglinda cosmetica, cosmetice in baie. Unele camere au balcon frantuzesc (loja ), camerele cu vedere la curtea interioara (Atrium View) Nu au balcon.
Suitele au zona de living cu canapea si masuta de cafea separat de dormitor, balcon este spatios (14-19 mp), capacitate cazare 2 adulti si 2 copii si in plus au halate si papuci de baie.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.