Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excelsior Boutique


Descriere

Localizare:

Odinioara Casa de Odihna Excelsior se afla pe strada 30 Decembrie, nr. 13 si devenise, in perioada interbelica, locul de intalnire si petrecere al boberilor romani, aflati la Sinaia pentru competitii sportive.
Astazi, vila este renovata si reconditionata dupa planurile initiale, care urmeaza liniile unei generoase cabane de munte. Se afla in centrul orasului Sinaia, la doi pasi de Parcul Dimitrie Ghica, foarte aproape de toate obiectivele turistice.

Dotari si facilitati:


Hotelul Excelsior 3* va ofera 36 de camere in urmatoarea structura: 2 apartamente, 9 camere twin, 23 camere matrimoniale si 2 camere single. Camerele sunt luminoase, dotate cu LCD, internet wireless, mobilier modern si confortabil pentru a va asigura o sedere cat mai placuta.
Micul dejun, tip bufet suedez este servit in cele doua saloane aflate la parterul hotelului.

Daca doresc masa cont , pot servi la restaurant Palace ( dejun/ cina ) - hotelurile sunt la o distanta de 100m
Micul dejun se va servi ( momentan) tot in cadrul restaurantului Palace !
Nu se accepta cazare + pat suplimentar , nu se amplaseaza paturi suplimentare .Pentru 2 adulti + maxim 2 copii va punem la dispozitie apartament ( dormitor cupat

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.