Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Central este situat in statiunea Mamaia, la 50 m de plaja, pe partea opusa fiind Lacul Siutghiol.
Forma, marimea si culoarea fiecarui element (parterul si etajul 2-rosu, etajul 1-alb, etajul 3-verde), de la piesele de mobilier, amenajarile interioare, dotarile tehnico-sanitare pana la obiectele decorative, au fost astfel alese incat sa ofere turistilor sentimentul de relaxare si odihna.

Localizare
Hotelul este localizat in partea nordica a statiunii Mamaia, la 50 m de plaja.

Distante
-7 km de centrul orasului Constanta

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Facilitati
Restaurantul, cu o capacitate de 100 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa, ofera un meniu variat, cu specialitati atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala.
Fiesta del Mar, terasa-restaurant a piscinei are o capacitate de 350 de locuri. Meniul este unul variat ce contine preparate din peste si fructe de mare, dar si pizza si preparate traditionale. In fiecare seara au loc spectacole cu muzica live in compania formatiei ONIX, a tarafului DIVERTIS, seri folclorice, grecesti, armanesti si un minunat program de dansuri.
Piscina este renovata in 2009, este situata catre mare, e descoperita si cu apa dulce, fiind accesibila adultilor dar si copiilor, adancimea apei facandu-se treptat de la 1 la 2 m.
La piscina se desfasoara zilnic programe de aerobic si aquagym. Echipa de divertisment a hotelului intretine atmosfera pe zi cu jocuri si concursuri si incheie in fiecare seara cu spectacole live de muzica si dans.
Hotelul are de asemenea o farmacie (in incinta hotelului), parcare gratuita (30 locuri), parcare contra cost (150 locuri), Wi-Fi in receptie si in spatiile speciale de pe fiecare etaj, seif la receptie.

Facilitati copii
Langa terasa restaurantului este amenajat un spatiu de joaca pentru copii.

Camere
Hotelul are 119 camere duble si 3 apartamente (244 locuri).
Tipuri camera
Duble Standard
Apartamente: sunt compuse dintr-un living cu canapea extensibila si 2 fotolii si dormitor cu pat matrimonial. Intre living si dormitor exista usa despartitoare.

Dotari camera
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LED cu televiziune prin cablu, Wi-Fi, frigider, minibar, telefon international, baie cu dus.

Altele
Copiii intre 0-5,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (fara pat suplimentar).
Copii intre 6-11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 32 ron/zi micul dejun (fara pat suplimentar).
Copiii peste 12 ani achita 75% din contravaloarea locului si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun.
Copiii beneficiaza de gratuitati si reduceri la cazare in cazul in care sunt a treia persoana in camera. Parintii trebuie sa prezinte la receptie certificatul de nastere al copilului.
- Taxa animal de companie : 44 ron/zi
- Suplimentul pentru camere cu vedere la mare se va achita la receptie, in functie de disponibilul in momentul cazarii

Important!!! In perioada 12.07- 24.08.2013 este obligatoriu serviciul de bonuri de 40 ron/ persoana/zi - copiii beneficiind de aceeasi valoare ca si adultii!

INFORMATIE FOARTE IMPORTANTA PRIVIND PLAJA!
Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 primita de la Administratia Nationala Apele Romane - Dobrogea Litoral, plaja din statiunea Mamaia va fi data in folosinta hotelierilor cu foarte mare intarziere, abia ulterior datei de 01 Iulie 2021. In consecinta, pentru ca nu putem incalca reglementarile autoritatilor, pana la inceputul lunii Iulie plaja hotelului NU va fi amenajata cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetei de plaja inchiriatede hotel. Pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica,insa numai cu solutii de sedere personale (patura, rogojina). Va atentionam ca pe plaja inca mai pot trece utilaje iar la accesul in apa trebuie sa dati dovada de maxima precautie, la foarte mica distanta de la mal adancimea apei putand sa fie semnificativa. Va rugam deasemnea sa luati nota si de prevederile Normelor privind regulile care trebuie respectate pentru operarea plajelor turistice si publicate in Monitorul Oficial 560/31.05.2021

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie