Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Meteor este o moderna structura de cazare compusa din 214 camere duble si 9 garsoniere, dispuse pe parter si pe cele 8 etaje. Receptia hotelului este un spatiu mare, primitor.

Localizare
Hotelul Meteor este situat in centrul Statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la o distanta de cca 20 m de plaja.

Distante
- 7 km de centrul orasului Mangalia
- 42 km de centrul orasului Constanta
- 100 m de lacul de agrement Tismana
- 20 m de plaja

Puncte de interes
- Hipodromul de la Mangalia- Edificul Bizantin din Mangalia
- Moscheea Esmahan din Mangalia
- Muzeul de Istorie si Arheologie Mangalia
- Muzeul Marinei Mangalia
- Portul Turistic Mangalia

Facilitati
Hotelul are un restaurant (800 locuri) unde servirea se poate face atat in sistem bufet cat si a-la-carte (07:00-21:30), iar in incinta restaurantului Meteor functioneaza Braseria Meteor (07:00 a 23:00).
De asemenea, in receptie exista doua seifuri pentru pastrarea obiectelor de valoare si a valorilor, calculator cu acces la internet si o sala de jocuri video (Xbox si Play Station 3), sah, remi, table, parcare (contra cost), Wi-Fi la receptie si sala de conferinte (150 locuri).

Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii
- miniparc arheologic- sala de jocuri

Camere

Hotelul are 223 camere in total, din care 214 camere duble standard si 9 garsoniere.

Tipuri camera
Duble Standard (325 total) sunt dotate cu: pat matrimonial sau paturi twin, TV LCD (o parte din camere), cablu TV, minibar, baie cu dus, balcon (10 camere nu au balcon), mobilier de balcon (2 balansoare metalice), geamuri termopan, protectie antiinsecte. Toate camerele au vedere la mare.
Apartamente (5 total) sunt dotate cu: un pat matrimonial si o canapea extensibila, TV LCD, cablu TV, frigider, baie cu cada, balcon, mobilier de balcon (o masa cu 4 scaune si o umbrela), geamuri termopan, protectie antiinsecte. Toate garsonierele au vedere directa la mare.

Dotari camera

Toate camerele sunt dotate cu balcon (10 camere nu au balcon), baie cu dus/cada, minibar/frigider, TV, cablu TV, mobilier de balcon, geamuri termopan, protectie antiinsecte.

Altele
Hotelul accepta animale de companie
Taxa de statiune este echivalentul a 1.0% din tariful unei nopti de cazare pentru intregul sejur.
Taxa de parcare este de 5 RON / zi / autoturism.
Suplimentul de aer conditionat este 15 RON / camera / zi. Se achita la receptie (in cazul in care nu a fost achitat la agentie).

Camera single este 80% din tariful unei camere duble si nu are balcon.
Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 si se incheie la ora 12:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie