Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Olimpic este situat in stațiunea Jupiter, pe o plajă privată. Proprietatea are un restaurant. Oaspeții beneficiază de acces WiFi de mare viteză gratuit in intreaga proprietate.

Toate camerele sunt decorate și utilate modern și au aer conditionat, TV prin cablu, minibar, balcon mobilat si baie cu dus, uscător de păr si articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă vedere la mare sau la lac.

Restaurantul este situat in apropiere de plajă si serveste preparate din bucătăria traditională. Oaspeții pot savura o băutură la barul proprietății sau se pot relaxa in grădina japoneză. Hotelul se află la 30 de metri de diverse magazine și la 50 de metri de un restaurant.

Proprietatea are lifturi moderne care respectă toate standardele de sigurantă, un spatiu expozitional cu picturi, un centru de fitness si facilităti de biliard si tenis de masă. De asemenea, proprietatea are un loc de joacă pentru copii pe plaja privată si oferă serviciu de inchirieri de scaune de plajă. Printre facilități se numără 2 săli de conferinte cu o capacitate cuprinsă intre 40 si 100 de persoane.

Hotelul este situat la 100 de metri de o statie de autobuz și la 2 km de gara din Neptun. De asemenea, hotelul se află la 250 de metri de Lacul Tismana și la 6 km de Mangalia. Oaspeții au la dispoziție o parcare privată cu plată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie