Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cronwell Resort Sermilia


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport și familii, se află în Psakoudia, chiar pe malul mării. Până la aeroportul Thessaloniki (SKG) sunt aproximativ 75 de km.

Dotări

Clienții pot să se destindă în 102 camere de nefumători. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului de vacanță se numără o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 3 săli.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin cablu și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi sunt disponibile un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie pentru folosința zilnică. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum plimbări cu scuterul acvatic, canoe, iahting și scufundări subacvatice. O sală de fitness și tenis de masă fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a resortului. În complex sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire și terapii ayurvedice. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, un bar și un lobby bar. Locul de cazare oferă pentru masă regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie