Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Euronapa Hotel Apartments


Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Euronapa este situat convenabil, la doar 500 de metri de plaja Sandy Bay si la 300 de metri de centrul plin de viată al statiunii Ayia Napa. Oaspetii au la dispozitie o piscină in aer liber si o saună.

Euronapa Hotel Apartments oferă un snack bar langă piscină si un lounge bar cu TV prin satelit. Oaspetii se pot bucura de grădina cu palmieri a hotelului sau se pot relaxa pe terasa la soare din jurul piscinei. Pentru copii este disponibilă o piscină de mică adancime.

Toate apartamentele au chicinetă si zonă confortabilă de luat masa si de relaxare. Aerul conditionat, cutia de valori si frigiderul din camere sunt disponibile gratuit. Oaspetii de la Euronapa beneficiază de o gamă variată de facilităti de agrement, inclusiv un teren de sport multifunctional si o masă de biliard.

Plajele populare Nissi si Limanaki sunt la 15 minute de mers pe jos. La 100 de metri se găsesc magazine, baruri, cafenele și restaurante. Aeroportul Larnaka este la 55 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie