Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Hotelul Margherita, administrat de o familie, are vedere la Coasta Amalfi si oferă o terasă panoramică la soare, cu piscină cu hidromasaj. Toate camerele au un balcon cu vedere la mare sau la grădină. Parcarea este disponibilă gratuit.

Camerele sunt dotate cu TV LCD cu peste 200 de canale Sky si internationale, minibar si WiFi gratuit. Decorul este clasic, cu mobilier traditional si majolică. Baia privată are articole de toaletă naturale.

Micul dejun tip bufet include produse organice, fructe proaspete, produse de patiserie italiene și omletă cu bacon, făcută la comandă. Restaurantul servește specialități regionale și o selecție de peste 100 de vinuri italiene.

Hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit la plaja Praiano și centrul orașului. Din statia de autobuz din apropiere pleacă din oră in oră un autobuz public spre Positano.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie