Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Le Agavi oferă vedere la coasta Amalfi, piscină incălzită, in aer liber, 2 restaurante și plajă privată, gratuită, accesibilă cu liftul. Camerele au aer condiționat. Centrul orașului Positano este la 15 minute de mers cu mașina.

Camerele Hotelului Le Agavi oferă TV prin satelit și balcon sau terasă. Baia privată este dotată cu cadă sau duș. Unele camere au cadă cu hidromasaj. Unele camere oferă duș senzorial.

Restaurantul Remmese Beach Club de la plajă și restaurantul La Serra din clădirea principală a hotelului sunt conduse de bucătarul-șef al proprietății, premiat cu stea Michelin. Proprietatea are 3 baruri.

Hotelul oferă serviciul gratuit de transfer la/de la centrul orașului. In fața proprietății opresc autobuze locale. La cerere, oaspeții beneficiază de debarcader privat și serviciul de inchirieri de bărci.

Napoli este la 1 oră de mers cu mașina de hotel, iar frumosul oraș Sorrento, cu legături către insula Capri, se află la 13 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie